Flytter til dubai - Part 1

FLYTTER TIL DUBAI – PART 2

Jeg vil dele det med jer, for det er lige præcis 1 af de grunde til, hvorfor jeg vil flytte til Dubai, jeg modtager mails, hver gang jeg modtager en kommentar på min blog, og som i kan se på billedet, jeg har vedhæftede, så der en der er rigtig glad, for at jeg flytter, og virkelig tror på mig, eller noget!?

Synes den kommentar skal fremhæves, fordi den har en modsat virkning, for det giver mig mere “gåpåmod”, nu vil jeg det næsten mere end før, og bare jeg vidste hvem det var, for så kan jeg svare fra Dubai, at jeg gjorde det!.

Så husk at rigtig mange vil svine dig til, eller ikke hoppe med på vognen, men husk det er dit liv, dine beslutninger, og dine valg!

SÅ tak for den søde kommentar, og godt du kan gemme dig! 😀
25397602_10214908941067612_1658511738_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flytter til dubai - Part 1