Adidas Ultra boost 2017

Tankevækkende….

Tankevækkende?

Kære dagbog:
I aftes opførte min mand sig vildt underligt. Vi sku’ mødes på en romantisk restaurant til en lækker middag. Jeg shoppede med mine veninder hele dagen og kom lidt for sent, og jeg troede derfor han var sur men han kommenterede det slet ikke.!!

Han virkede fjern så jeg foreslog at vi gik over på en stille cafe, så vi kunne tale sammen. Han indvilligede men sagde næsten intet. Jeg spurgte ham, hvad der var galt.? Han sagde: “Ingenting.” Jeg spurgte ham, om det var min skyld, at han var ked af det.? Han sagde, at han ikke var ked af, og at det ikke havde noget at gøre med mig, og at jeg ikke skulle bekymre mig om det.

På vejen hjem, fortalte jeg ham, at jeg elskede ham. Han smilede lidt, men kommenterede det ikke. Jeg kan ikke forklare hans opførsel. Jeg ved ikke, hvorfor han ikke sagde, “Jeg elsker også dig.” Da vi kom hjem, følte jeg det som om jeg havde mistet ham, som om han ikke ville have noget at gøre med mig længere.

Han sad bare der stille og roligt og så TV og var fjern og fraværende. Til slut gik jeg i seng. Ca 60 minutter senere, kom han også i seng. Men jeg følte stadig, at han var fjern og fraværende, og hans tanker var et helt andet sted.
Han faldt i søvn uden at sige godnat og give mig et kys som han plejer – jeg var vågen i flere timer og græd mig selv i søvn. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg er næsten sikker på, at han måske har en anden. Mit liv er en katastrofe..!!!!!!!

MANDEN:


Kære Dagbog:
Hvordan klarer Real Madrid sig uden Ronaldo. Mon de taber i aften..

(60 minutter senere der taber Real Madrid.)

HUSK der ikke altid er noget galt <3 

 

 

15784828_10211625171895435_1659443906_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adidas Ultra boost 2017