glædelig jul - tivoli

Hvorfor mig?

Såå kom min video op, fra juledag!, og synes den har alt det jeg ville ud med!

Der er både varmen, og hyggen, og så også den seriøse side.
Med alt det jeg siger i videoen, der er mange ting, vi ikke forstår i hverdagen, men hvorfor sker denne ting lige for mig! det spørgsmål, kan man godt sidde inde med nogle gange, men det JEG prøver at fortælle i min video, er at man skal finde grunden, og se om den giver mening for lige netop dig. For det hjælper hos mig! Jeg søger grunden til hvorfor det lige netop er mig det skal gå udover.

HÅBER i kan lide videoen, og vil smide et like det ville betyde meget!..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

glædelig jul - tivoli