Års dag!

Års dag! 😀

Nu det 1 år siden jeg vandt i retten. Aldrig har jeg været mere glad, har gået mellem episoden og retten, og ikke vide om man skulle i fængsel eller ej. Har hørt om så mange piger, der anmelder deres kærester.
Hvis der sidder nogle drenge, der ude som har prøvet det, så ved de hvordan jeg har haft det.

Jeg har lavet en lille video, som er igang med at blive uploadet, skal selvfølgelig nok dele den, men hvis du ikke kan vente, kan du gå ind på min Youtube channel, og abonner, så du kan være den første der ser videoen.

Tak for støtten!!! <3

 

http://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/paradise-sammi-vandt-over-kaereste-i-voldssag/5727540

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer mornings