5 ting om paradise hotel

Keno – Millionforhøret

Fik dette link tilsendt fra Keno, angående hvis man vandt 1 million. Hvad man enlig ville bruge det på, og om ens partner enlig taler sandt om denne 1 million.

Jeg snakkede med min kæreste, og har altid sagt hvad jeg ville gøre, hvis jeg vandt i lotto, om det var 1 eller 10 millioner.
MEN om jeg måtte beholde det hele, det tror jeg dog ikke jeg ville få lov til, Josephine min kæreste ville nok blive meget sur, hvis jeg ikke ville dele med hende.
Og det der er i Keno’s reklame viser meget godt kvinder bare gerne vil bestemme og vil have lidt af millionen, selv om jeg nu sidder og skriver ned hvad jeg ville med 1 million. Så VED jeg at Josephine aldrig ville acceptere at jeg brugte alle pengene på den drømme bil jeg ville have, den jeg næsten ville holde lige så meget af, eller noget andet lækkert.
Det ville jeg aldrig få lov til, ved at hun gerne vil rejse, så ved allerede nu, at mange af pengene nok ville bruges på rejser, og oplevelser. Det ved jeg hun ville gå med til.
Men jeg ville nu gerne have været inde i det rum, og høre hvad hun enlig sagde omkring mine drømme med 1 million, og se om hun ville acceptere det.

Se videoen, og se hvad kvinderne siger?
Ville gerne se Josephine blive forhørt på samme måde.. 😀
Opslaget er et sponsorat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting om paradise hotel