Loaded Gym

Basim live – Tivoli Pop up

POP-UP_skærm_1920x1080pix_k1

Sidste torsdag var det Dean Thompson, der var på scenen i Tivoli, kæft han gjorde det godt! han fik alle med, og leveret en god koncert, elsker hans sange.
Alle hans tekster giver så meget mening, og der er så meget glæde og følelser i hans sange. jeg synes han gjorde det pisse godt!, han var faktisk forbi VIBE Nightclub, og leveret lige så godt show.

NU det torsdag igen, og jeg skal helt klart ind og se Basim! han gør det pisse godt! og nu har jeg kun set ham til Melodi granprix og der gør han det altså pisse godt, så glæder mig til at se ham i Tivoli live!, tror dog ikke jeg kan komme til for alle de små børn der skal have taget billede med ham, men det går lige, så må jeg få et billede med den anden Charmør en anden dag 😛 hehe

OG Husk ikke og smut efter koncerten, for der kan du møde dit store Idol!

hvis du vil have en lige så fed oplevelse, som jeg fik da jeg var inde og se Dean!, så er det idag kl 19. hvor du kan høre Basim live! <3

Sponsoreret Indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loaded Gym