SUMMER WALK

Thinking Spot..

11714297_10207111682581023_105826232_n

Det så dejligt, at kunne kigge ud over københavn, og få renset tankerne, der sker rigtig mange ting i mit liv, som gør man har massere tanker omkring livet…

Både kærlighed og vrede, men her kan man bare få tænkt alt igennem,  f.eks efter Paradise, og efter tabet på min Eks kæreste, der er det dejligt at kunne bruge mit spot til at få renset tankerne. Men Smiler og er glad, og det vil jeg altid være, de mennesker der gør dig ked af det, fortjener ikke dine tåre, og vrede.

Har nogle rigtig dejlige mennesker, omkring mig, som gør alting meget nemmere!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER WALK