Hvad der sker i mit liv!

Nogle der sagde flere Tattoos!

Er det et pige navn, måske en eks navn, måske et minde, noget der har betydet meget! Man ved aldrig! 😉 

Så det Snart tid igen, Nu det snart ved at være længe siden jeg har været under nålen, men NU sker det igen!  Den her gang er det højre arm der får lov at lide, glæder mig sygt meget til at få lavet højre arm, nu må vi se hvor længe jeg kan holde under nålen! uden og pive! men det noget der har og har haft, stor betydning for mig, så glæder mig til at få det på kroppen og have det som minde resten af livet! 

Kan i gætte hvad det er? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad der sker i mit liv!