Tivoli Hotel

Endnu en Tuborg Reklame!

Endnu en klasse reklame fra Tuborg, de ved fandme hvordan man laver Reklamer! jeg synes personligt de er konge! man kan ikke andet end smile af de reklamer, normalt skrifter man bare kanal når der kommer den samme reklame, men Tuborg reklamer skifter man ikke imellem, fordi de er altid sjove, og stor set altid en ny reklame!
At vælge de to sjoveste skuespiller, er jo konge! de kan få alle til at smile.

Og bare det han tror på at man skal have pas til Sønderjylland, er fucking grineren, og mojn  kender alle, du kan ikke gå i en butik i sønderborg uden de siger mojn, og hvorfor siger de enlig det, det har jeg ikke fundet ud af endnu, men fandme underligt de ikke bare bruger Hej og farvel, men derfor er denne reklame så pisse fed, de får en til at tænke og diskutere lidt om reklamen efter? hvorfor gør de enlig det? og er det enlig rigtig osv osv!

Drikker ikke selv Tuborg, men bare de reklamer gør man støtter dem alligevel! kan kun drikke en øl hvis den er meget kold, og så smager en Tuborg godt!

Elsker Reklamer der faktisk har et budskab og ikke bare kedelige!

// Sponseret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tivoli Hotel