Mit kærligheds liv pt

Følelser?

Kender i følelsen, af at blive smidt ud til højre?

Mange tror, fordi man er med i Paradise hotel, har man ingen følelser for andre mennesker og blevet for kendt til at omgås med andre, men sådan er  det ikke helt.

Det med at føle man ikke er god nok, og bare kan se det hele falde stille og stille rolig til jorden, er ikke en følelse jeg ønsker for andre, men du skal vide du lære hele tiden, du lære af din fejl, måske ikke første gang, men måske anden gang, at åbne sig op, og give sig selv videre, og det bare bliver smidt ud, det lære du en dag, og til sidst vil du møde en der ren faktisk tager det til sig, og lukker det inde omkring sit hjerte og smider den lille fine nøgle ud i det sorte, så ved man det er rigtig kærlighed, men alting har sin pris, men prisen er det hele værd, for til sidst bliver det perfekt.

Men en ting vi ikke er herre over, er andres følser og tanker, og nogles følelser er stærkere end andre, og ville aldrig give slip, og andre giver slip på noget de måske inderst inde helst ville noget andet, men fordi man er såret, skal man kæmpe, jeg er blevet såret mange gange, både af tidligere forhold, men også venskaber, men det skal bare motivere mig, og du skal være det gode menneske og ønske dem held og lykke, selv om du måske “hader” personen, så ønsker man det bedste for andre.

Men vi alle har en facede oppe, og bange for at vise sine følelser frem og vise man måske er lidt ked af det,  for man vil da hellere vise man er glad, og har det skide godt 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit kærligheds liv pt