mit Mål - Loading...

Mit kærligheds liv pt

11160175_10206590167303467_1895045786_n

 

 

Mit kærlighedsliv, står pt stile, jeg har haft nogle i mit liv, som har betydet alt, men de har gjort mig til den jeg er idag, og følelsen af at miste det hele er ikke sjovt!

Har haft To rigtige dejlige kvinder i mit liv, som altid har været der, men hvor modgangen altid har været rigtig hård, det liv jeg lever kontra, det liv de har levet har ikke passet sammen, men derfor skal det ikke ødelægge min kærlighed til de to, for selv om jeg har gjort en masse ting som jeg fortryder fra hjertet, har de aldrig tvivlet på at jeg elsker dem og at jeg holdte af dem!

Men man skal også huske at man skal videre i livet, og tænke på sig selv, og der er en mening ved alting i livet! og vide de finder nogle fyre som behandler dem bedre end jeg gjorde, for jeg kunne ikke gøre dem lykkelige.

Læser tit at man bare skal give slip, men når personen, man elsker bare skrider og ikke vil snakke om det som et voksen menneske, så er det svært, især hvis man godt ved man har været en god fyr! det er den værste fornemmelse i kroppen.

Men tilgengæld gør det ens liv bedre at kunne se den man har holdt så meget af,  smiler på sine billeder, for så ved man at hun har det godt! længe leve Facebook og Instagram 🙂

Men jeg ved hun gemmer sig der ude! og hun kommer snart frem, for har brug for hende 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mit Mål - Loading...