GTA V

Min Version

Min forklaring

Nu ser jeg selv Paradise, og ser hvor meget de ikke får med og hvad de self får med…
Det rigtig trist de får mig til at ligne en der bare snakker taktik hele tiden, folk der ser Paradise hotel ser 1 minut hvor jeg snakker taktik, og ligner jeg ikke laver andet! Men vi havde det pisse fedt! Både Christel og mig, men også drengene.
Hver morgen hyggede Christel og jeg os rigtig meget, og snakkede om alt, og lige inden vi skulle sove snakkede vi også rigtig meget!
En person har rigtig mange forskellige sider i løbet af en dag, man kan være sur, glad, hidsig osv, det TV3 kan gøre er at kun at klippe det hidsige ud af en hel dag, og så ser personen hidsig ud i folks øjne, og det Tv nu til dags.
Ville fandme gerne vise jeg havde det pisse fedt! Og jeg hyggede mig istedet for den måde de klipper mig sammen hehe, for er pisse sjov! Haha

//love <3 28 pc_ 28

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GTA V