chest day

Hvorfor jeg tænkte, som jeg gjorde!

Som i kan se i afsnittet idag, var jeg rigtig nervøs for at have Christel som partner, jeg undrede mig meget over hvorfor hun var blevet smidt ud, og derfor tænkt jeg det var farligt at have hende som partner. man ser dog ikke alt det positive Christel og mig har, for vi havde det faktisk godt 🙂

Du ved ikke hvem du kan stole på og hvem man skal lytte til, så jeg havde min forbehold, og ville bare ikke ryge ud hurtigt på grund af jeg stolede på den forkerte.
Christel gør mig dog klart jeg ikke skal være nervøs, og jeg også er rigtig glad for, at møde 9 andre mennekser, plus en hel produktion, er rigtig rigtig hårdt, og få at vide jeg har en partner alle vil have ud. Det ikke let! ☺️
Folk vil sige jeg ikke har styr på taktikken, men at have en paraderne oppe er taktik for mig, og ikke blive taget i røven!
Tilgengæld håber jeg i kommer til at kunne lide Paradise All in 🙂 det bliver super sjovt, og så er phillip May, altid en sjov gut <3
image1-2
//Control er bedre end tillid på hotellet ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

chest day